Verzenden & retourneren

Levering binnen de bezorg regio
Wij bezorgen in de volgende plaatsen aan huis: Castricum, Limmen, Heiloo, Heemskerk, Akersloot, Uitgeest, Heemskerk en Beverwijk. Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst, worden uiterlijk de volgende (werk)dag bij je aan huis bezorgd. Onder het bedrag van €25 rekenen wij €2,95 bezorgkosten. Boven het bedrag van €25 bezorgen wij geheel gratis. Daarnaast is het ook mogelijk om de bestelling op te halen in onze winkel in Castricum. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 – 18:00 en op zaterdag tussen 09:30 – 17:00.

Levering in Nederland buiten de bezorg regio
Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst, worden uiterlijk de volgende (werk)dag afgegeven bij het PostNL punt. Orders boven een bedrag van €100 worden gratis verzonden. De standaard verzendkosten zijn €7,25.

Levering buiten Nederland
Bestellingen die voor 15:00 worden geplaatst, worden uiterlijk de volgende (werk)dag afgegeven bij het PostNL punt. Orders boven een bedrag van €100 worden gratis verzonden. De verzendkosten voor het verzenden buiten Nederland gaan vanaf €13.

Bezorging door PostNL
Alle orders worden door PostNL verstuurd. U kunt uw pakketje volgen via Track & Trace.

Retourneren
Bij het inpakken van uw order checken we alle artikelen zodat we zeker weten dat deze in goede staat worden verzonden. Toch kan er iets misgaan of iets niet naar wens zijn. Daarom heeft u het recht om het pakket te retourneren.

Retourneren binnen de bezorg regio
Na ontvangst van het pakket heeft u 8 dagen de tijd om het pakket te retourneren. Wij komen het pakket bij u thuis ophalen of het pakket mag worden afgegeven vóór onze winkel in Castricum. Dit kan op maandag t/m vrijdag tussen 09:30 – 18:00 en op zaterdag tussen 09:30 – 17:00. Bij geld terugstorten op rekening streven wij ernaar het geldbedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening te storten.

Retourneren buiten de bezorg regio
Na ontvangst van het pakket heeft u het recht om binnen 14 dagen het pakket te retourneren.

Houd bij het retourneren van het pakket rekening met het volgende:

– Het Retourformulier dient ingevuld te zijn en meegestuurd te worden;

– De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden inclusief prijskaartje. Zorg ervoor dat de retouren goed verpakt zijn, zodat het beschadiging tegenhoudt tijdens het transport;

– De retourkosten voor het terugsturen van het pakket zijn voor eigen rekening;

– De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien deze zijn gedragen/gewassen, zijn beschadigd en/of zelf de schade heeft geprobeerd te herstellen;

– Na ontvangt van de retouren, streven wij ernaar om het geldbedrag binnen 5 werkdagen op uw rekening terug te storen.

Retouradres
ZinQ Mode
t.a.v. retouren
Geesterduin 58
1902 EL Castricum

Ontdek onze nieuwste items