Wie zijn wij?

ZinQ fashion & home is een conceptstore die sinds februari 2019 gevestigd is in Winkelcentrum Geesterduin 58 te Castricum. Nadat we 17 jaar een kinderkledingwinkel heb gehad op deze locatie was het tijd voor wat nieuws.

Onze andere winkel, Blue World, is al 27 jaar een begrip in Castricum en omstreken, uitbreiden was daar geen optie dus zo ontstond het idee om een geheel eigentijdse nieuwe winkel neer te zetten die goed aansluit bij de tijd en wensen van nu. Naast de verkoop van dameskleding kunt u hier ook terecht voor leuke woonaccessoires of cadeauartikelen.

Service, kwaliteit, gezelligheid maar vooral een eerlijk advies is waar wij voor staan. Mocht u op zoek zijn naar een leuk en betaalbaar cadeau of een stukje extra gezelligheid voor in huis, kom dan gezellig langs of bekijk de items via onze webshop!

Wij verkopen o.a. de volgende damesmerken; American Vintage, Yaya, Studio Anneloes, By-bar, Beaumont, JcSophie, Co’Couture, Sissel Edelbo, Nukus, Object, Black Colour en Bianco. Ook voor een mooi sieraad kunt u bij ons terecht. Wij verkopen sieraden van Vedder & Vedder, Ellen Beekmans, Meet Coco en Riverstones en tassen van de merk Elvy. Voor cadeaus en/of home accessoires kunt u bij ons terecht voor o.a. de merken; Home Society (Prospect), Bloomingville, Madam Stolz & Coco homeliving .

Volg ons via Instagram & Facebook!

Ontdek onze nieuwste items